Лисянські депутати прозвітували про виконання бюджету 2014 року

Лисянські депутати прозвітували про виконання бюджету 2014 року

Днями проведено позачергову тридцять четверту сесію районної ради, яку вів її голова Анатолій Лисичкін. Першочергову увагу депутати звернули на стан справ у державі, і в прийнятій до Верховної Ради України та Черкаської обласної ради заяві висловили підтримку Зверненню Верховної Ради України до Організації Об\’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором та ЛНР, ДНР – терористичними організаціями. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

На сесії депутати розглянули планові питання та прийняли рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 05.12.2013 № 21-08/VI «Про комплексну програму «Турбота» на 2014 – 2020 роки», «Про внесення змін до рішення районної ради від 25.07.2012 №13-09/VI «Про затвердження районної програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв у Лисянському районі на 2012-2015 роки». У блоці гуманітарних питань було розглянуто та затверджено порядок надання пільгового проїзду учням, вихованцям загальноосвітніх навчальних закладів Лисянського району до місця навчання і додому в 2015 році, затверджено Положення про порядок оплати та надання пільг з оплати за навчання в Лисянській дитячій музичній школі.

Депутати прийняли рішення про включення Лисянської районної ради до складу засновників Лисянського районного державного історичного музею. Було також розглянуто звіт райдержадміністрації про виконання районного бюджету за 2014 рік, та внесено зміни до рішення районної ради від 31.01.2015 № 23-02/VI «Про районний бюджет на 2015 рік».

Прийнято низку рішень щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, розміщеної в адміністративних межах сільських рад.

Прийнято кадрові рішення щодо продовження терміну дії контракту з директором комунального поліграфічного підприємства Лисянської районної ради та розглянуто питання комунального майна.

З інформацією про роботу прокуратури Лисянського району за 2014 рік виступив прокурор району Дмитро Пархоменко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x