У Липівському заказнику браконьєри наловили риби на понад 35 тис грн

У Липівському заказнику браконьєри наловили риби на понад 35 тис грн

3 березня 2015 року згідно плану спільних заходів Черкасирибоохорони з Держекоінспекцією в Черкаській області щодо виявлення та попередження порушень правил рибальства на рибогосподарських водних об’єктах Черкаської області на 2014-2016 роки державним інспектором Черкасирибоохорони спільно з працівником Державної екологічної інспекції в Черкаській області проведено рибоохоронний рейд в Липівському орнітологічному заказнику.
Про це «Нова Доба»дізналася в Черкаській рибоохороні.

Під час рейду було затримано громадян, які займалися незаконним виловом водних біоресурсів методом багріння з човна на зимувальній ямі. Під час огляду човна було виявлені заборонені знаряддя лову та водні біоресурси, а саме: лящ – 23 шт., товстолоб – 17 шт., сом – 4 шт., судак – 20 шт. загальною вагою 162 кг. Сума збитків, завданих рибному господарству України внаслідок порушення природоохоронного законодавства, склала 35 658грн. При доставленні правопорушників до берега для передачі правоохоронцям, вони намагалися чинити опір.

Державними інспекторами було викликано працівників Черкаського РВ УМВС України в Черкаській області та представників «ГО Автомайдан-Черкаси», відомості внесено до ЄРДР за скоєне правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 249 Кримінального Кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x