«Мавпи» прорвалися в 1/4 Кубка України

«Мавпи» прорвалися в 1/4 Кубка України

Це стало можливим після перемоги нашої команди над БК «Одеса» з рахунком 99:74 (29:21, 20:18, 17:16, 33:19). Таку інформацію «Нова Доба» знайшла на сайті «Черкаський спорт».

Одесити приїхали до Черкас вже у ранзі переможця групи «А». Аби приєднатися до свого суперника у плей-офф, черкасцям потрібна була лише перемога. За справу хлопці Максима Міхельсона взялися уже зі стартових хвилин матчу. Сміт, Мур та Тімерманіс реалізували свої відкриті кидки з периметру, а Чумаков методично штампував свої бали з-під кошика та з лінії штрафних. Як результат, господарі за 7 хвилин матчу набрали аж 28 очок. Наприкінці періоду черкасців дещо підвела реалізація, однак вони все одно з комфортною різницею виходили на другу десятихвилинку – 29:21.

Після перерви господарі продовжили підігрівати рідну публіку. Диригувати ефектним баскетбольним оркестром у помаранчевих кольорах взявся Рональд Мур. Окрім передач, американець результативно витоптував триочкову дужку. Мур реалізував три поспіль триочкових Після одного з них «Мавпи» забезпечили собі комфортну перевагу – 39:24. Сам же Мур у цій грі став найпродуктивнішим, у його активі 14 очок, 7 підбирань та 4 передачі. Також вразила перевага у підбиранні господарів, яку вони забезпечили собі неймовірним бажанням перемогти у цьому матчі. Як не дивно, провал основи гостей підкорегувала молодь «Одеси», яка видала доволі продуктивний відрізок гри у другому періоді і зуміла навіть дещо скоротити відставання за підсумками двох десятихвилинок – 66:55.

Плавити різницю в рахунку «Одеса» взялася і на старті третього періоду. Причому перші його хвилини команді Олега Юшкіна це вдавалося доволі продуктивно. Один з двох точних триочкових Кривича допоміг гостям максимально близько наблизитися до суперника – 55:51. Правда, попри скорочення різниці у рахунку господарі залишалися абсолютно спокійними. Настрій команді підняв двома дальніми Чигринов, а коли команда почала ще й дисциплінованіше грати у захисті, «Мавп» було дуже важко стримати. Потужна гра помаранчево-чорних уже наприкінці третього періоду дала зрозуміти, що путівка у плей-офф майже в кишені.

Саме тому більшу частину четвертого періоду Максим Міхельсон дав можливість заграти молодим гравцям. При цьому під овації черкаської публіки місцеві вихованці не лише зберегли гандикап, а й суттєво збільшили його. Михайлюк, Кобець, Куліш та Воєвода відзначилися набраними очками та високим відсотком реалізації і допомогли взяти дуже важливу перемогу – 99:74.

Слід відзначити, що у цій грі всі гравці, які опинилися у заявці, відзначилися набраними очками, а семеро з них здобули 9 та більше очок.

ЧМ: Мур 14 оч, 7 під, 4 рп, Сміт 9 оч, 4 рп, Тімерманіс 13 оч, 8 під, Сокур 6 оч, 5 рп, Уошбарн 11 оч, 8 під; Чумаков 11 оч, 5 під, Чигринов 9 чо, 5 рп, Бойкін (9 оч, 6 під; Михайлюк 7 оч, Кобець 5 оч; Воєвода 2 оч, Кулиш 3 оч.

О: Ееретт 9 оч, Лав 6 оч, 4 рп, Носков 13 чо, 8 під;, Агафонов 5 оч, Балашов 8 оч; Парвадов 10 оч; Шеляковс 9 оч, 7 під, Кривич 6 оч, Артамонов 5 оч, 5 рп, Добриков 3 оч.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x