Двом переселянцям у Кам’янському районі надали одноразову грошову допомогу

Двом переселянцям у Кам’янському районі надали одноразову грошову допомогу

16 березня 2015 року під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Віктора Кравченка відбулося засідання комісії районної державної адміністрації з питань надання одноразової грошової допомоги громадянам. В ній взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники управління праці, центру зайнятості та інші.

Про це «Нова Доба» дізналася в Кам’янській РДА.

Комісія з надання одноразової грошової допомоги жителям Кам’янського району за рахунок коштів районного бюджету Кам’янської райдержадміністрації є органом, створеним з метою розгляду звернень громадян, які перебувають в складних життєвих обставинах. При цьому враховуються матеріально – побутові умови, а також особливі умови .

Перед присутніми виступила секретар комісії, головний спеціаліст грошових виплат та компенсацій управління праці Наталія Гончаренко, яка повідомила, що на розгляд комісії надійшло 2 заяви від осіб, що тимчасово проживають в районі в зв’язку із проведенням АТО, 16 заяв від жителів м. Кам’янка та сіл району та 9 заяв від представників сімей, в яких виховуються неповнолітні діти, батьки яких призвані на військову службу в зв’язку із проведенням АТО. До заяв в установленому порядку додаються акти обстеження, довідки про стан здоров’я із медичних установ.

На засіданні комісії були розглянуті заяви громадян, вивчені обставини, в яких перебуває кожна конкретна сім’я. Наталія Василівна ознайомила присутніх із змінами, внесеними до програми «Турбота на 2014-2020 роки» щодо фінансування одноразової допомоги громадянам у 2015 році та допомоги сім’ям, в яких виховуються діти шкільного віку, батьки яких призвані на військову службу в ході проведення антитерористичної операції.

Кошти, в сумі 16200 гривень, виділили управлінню соціального захисту населення для надання одноразової грошової допомоги.

При розгляді кожної заяви члени комісії висловили свої думки.

По всіх зверненнях прийняте позитивне рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x