Святковий концерт «З любов’ю до України»

Святковий концерт «З любов’ю до України»

31 березня 2015 року о 18:00 в приміщенні Черкаської обласної філармонії відбудеться святковий концерт «З любов’ю до України»

Організатор: Обласна філармонія
Дата: 31 березня 2015, 18:00
Тип події: концерти
Де: м.Черкаси, вул. Хрещатик, 196
Ціна – від 20 до 30 грн

Черкаського академічного заслуженого українського народного хору, присвячений 60-річчю створення Черкаської обласної філармонії.
Художній керівник та головний диригент – заслужений діяч мистецтв України Леонід Трофименко. У програмі прозвучать обробки українських народних пісень, вокально-хореографічні композиції та пісні сучасних композиторів.
Репертуар Черкаського народного хору охоплює простір від етносу і фольклору до класичних обробок а-капела, пісень сучасних композиторів та вокально-хореографічних сцен і композицій.
Цей воістину талановитий художній колектив своїм досконалим мистецтвом репрезентує все найцінніше і найкраще з невичерпного джерела народної творчості України.

Глядачі почують і побачать безліч досить різножанрових композицій, історичні думи, чумацькі та козацькі пісні, хорові жартівливі сценки, обрядову та родинно-побутову лірику, а також пісні сучасних композиторів. У багатьох композиціях колективу музика, танець і спів виступають органічною єдністю.
А якщо, можливо, хтось не бував на концерті хору, Вам обов’язково слід познайомитися з одним із найяскравіших представників української пісенної культури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x