Бухгалтер КС «Капітал» може сісти на 12 років

Бухгалтер КС «Капітал» може сісти на 12 років

Прокуратура міста Черкаси направила до суду обвинувальний акт стосовно жительки Черкас, яка підозрюється у заволодінні майном кредитної спілки шляхом зловживання своїм службовим становищем.

Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури міста Черкаси.

Працюючи на посаді бухгалтера кредитної спілки «Капітал», жінка привласнила майже 2 млн грн, які належали спілці. Крім того, вона підробила офіційні документи, зазначивши неправдиві відомості про надходження того дня до каси спілки цих грошей.

Як зазначає заступник прокурора міста Сергій Шелудяков, обвинувачена вчинила кримінальні правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 358 КК України – заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах, а також підроблення документа, який посвідчується підприємством, установою, організацією.

Обвинувальний акт розглядається в Придніпровському районному суді м.Черкаси. За подібні правопорушення загрожує позбавлення волі на строк до 12 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x