Керівники, що заборгували зарплату навіть не прийшли на засідання

Керівники, що заборгували зарплату навіть не прийшли на засідання

Проблема погашення заборгованості із виплати заробітної плати знаходиться в центрі постійної уваги органів районної влади. З цією метою у приміщенні районної державної адміністрації під головуванням голови районної державної адміністрації 9 квітня відбулося чергове засідання тимчасової комісії райдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій та інших соціальних виплат (далі – тимчасова комісія).

Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській РДА.

На засіданні тимчасової комісії розглянуто питання про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати та стан погашення заборгованості по сплаті єдиного соціального внеску у КП «Драбівському виробничому управлінні житлово-комунального господарства» за період із жовтня 2013 року і по квітень поточного року. На засідання комісії було запрошено керівника та головного бухгалтера КП «ВУЖКГ», втім ні керівник ні головний бухгалтер на засідання не з\’явилися.

За результатами проведеного засідання членам тимчасової комісії дане доручення проводити на засіданнях та через засоби масової інформації роз’яснювальну роботу з керівниками підприємств, установ та організацій району щодо вжиття всіх можливих заходів з метою запобігання заборгованості із виплати заробітної плати та підвищення рівня заробітної плати в районі.

В ході засідання прийнято рішення провести наступне засідання тимчасової комісії після надходження матеріалів перевірки КП Драбівського виробничого управління житлово-комунального господарства» головним державним інспектором з праці Фурсою Анатолієм Васильовичем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x