Леськівчани передали авто на передову

Леськівчани передали авто на передову

Відремонтований та освячений УАЗ-452 1-й танковій роті передали леськівчани. Потреби наших військових на передовій втілили в життя сільські активісти. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

– Ще кілька місяців тому вони звернулися до сільської ради з відповідною пропозицією і щойно отримали згоду від керівництва комунального закладу «Сільський сервісний центр», у власності якого й була машина, приступили до ремонту, – розповідає сільський голова Микола Бас. – Ця техніка не нова, але цілком придатна для бездоріжжя і польових умов.

Леськівчани передали авто на передову

Машину, яка п’ять років стояла без виїзду, капітально відремонтували та довели до пуття сільські умільці Анатолій та Ігор Дем’яненки, Юрій Безкоровайний, Леонід Степіка, Віктор Євтушенко, Олександр Марштупа, Данило Борисюк, Олексій Безпоясний та Олександр Будак. Координував та фінансував ремонтні роботи місцевий підприємець Сергій Власенко. Фінансово ініціативу підтримали також ТОВ «Агро-Старт», ПП «Леськівський консервний завод», ПАТ «Черкасирибгосп», ПрАТ «Агріматко-Україна» та небайдужі жителі села: Василь Коваль, Сергій Савченко, Вадим Чубенко, родина Петра Костенка та Борис Мушієк.

Після ремонту її перевірили та випробували. Тепер машина служитиме українським військовим у зоні АТО для виконання бойових завдань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x