Авіабомбу знищено

Авіабомбу знищено

Увечері 31 серпня сапери знищили знайдену напередодні німецьку авіабомбу. Про це повідомив помічник начальника ТУ МНС у Черкаській області з питань взаємодії із органами державної влади, ЗМІ та зв’язків з громадськістю Костянтин Проценко на своїй сторінці в Facebook.

«Щойно повернувся з підривного полігону, 500 кілограмову бомбу, яка привернула сьогодні до Черкас значну увагу українського суспільства знищено. Ура, саперам, які проявили справжню мастерність та професіоналізм, не кажучи про чоловічий характер та мужність. Німці по нас знову промазали!!!»

Сапери управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Черкаської області, маючи відповідні знання, необхідну підготовку та досвід (за останні роки в області було знешкоджено три таких снаряди) зробили усе можливе, аби першого вересня жоден з мешканців міста не переймався питаннями безпеки через виявлений вибухонебезпечний предмет. Саме тому 500-кілограмову авіабомбу, яка була знайдена 30 серпня, на спеціальному полігоні було підірвано.

Для транспортування небезпечного вантажу спільно із представниками обласної державної адміністрації та міськвиконкому було вибрано найбільш безпечний маршрут, який дозволив оминути і спальні райони і навчальні заклади, також поза загрозою залишилися соціальні установи і об’єкти з масовим перебуванням людей.
Нагадаємо, після того як було виявлено авіаційну бомбу, у Черкасах було перекрито значну частину вулиці Гагаріна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x