Черкаські судномоделісти – з новими перемогами

Черкаські судномоделісти – з новими перемогами

Вихованці судномодельного гуртка «Флагман» постійно беруть активну участь у змаганнях різних рівнів, де показують високі результати. Усе – завдяки наполегливості, працелюбності, активності самих дітлахів та їхнього керівника Андрія Коваля, який виховав уже не одне покоління судномоделістів. Упродовж весни–літа юні спортсмени взяли участь у чотирьох змаганнях.
У квітні судномоделісти відвідали австрійський Енс-Лінц, де взяли участь у Кубку Європи. Ілля Шарабуров став найкращим у заліку юнаків в трьох класах моделей.

Відкриті Всеукраїнські змагання з судномодельного спорту серед учнівської молоді секції «S» (радіокеровані яхти) відбулися 11–12 травня в Харкові. На цих змаганнях Дмитро Коваль був лідером у F5-Ею, а друге місце здобув Ілля Шарабуров.

Обласні змагання з судномодельного спорту серед учнівської молоді (моделі довжиною до 600 мм), що відбулися 12–14 червня в Черкасах, принесли чимало нагород. Перші місця здобули Євгеній Махиня, Денис Нечаєв, Ілля Шарабуров. У цілому в заліку радіокерованих швидкісних моделей команда з ЦДЮТ здобула І командне місце й ІІ місце в загальному заліку.

Відкритий чемпіонат України секції «S» (радіокеровані яхти) прийняли Черкаси наприкінці червня. У складі збірної команди Черкаської області Євгеній Махиня здобув два золота та срібло, а Ілля Шарабуров – три золота. У підсумку в «Флагмана» – перше місце.
Нині Євгеній Махиня та Ілля Шарабуров ускладі збірної команди України готуються взяти участь у чемпіонаті світу з судномодельного спорту (радіокеровані яхти), що відбуватиметься в Польщі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x