Черкаським дітям і хворим опалення включили. Решті – 15 жовтня

Черкаським дітям і хворим опалення включили. Решті – 15 жовтня

Всі котельні міста готові на 100 відсотків, а тепломережі – на 92. Завершуються ремонтні роботи, які дозволять покращити гаряче водопостачання в Південно-Західному районі міста. У зв’язку з різким зниженням температури дошкільні навчальні заклади почали опалювати з 30 вересня, а лікувальні – з першого жовтня. З 15 жовтня обіцяють підключити до опалення і решту будинків міста.

В.о. міського голови, секретар міської ради Віктор Білоусов
повідомив, що школи, житловий сектор та адмінприміщення почнуть опалювати раніше вказаного терміну лише в тому разі, якщо середньодобова температура опуститься нижче 8 ° С.

Для того, щоб опалювальна система міста працювала без будь-яких проблем, комунальникам довелося добре попрацювати. Лише протягом цього року були проведені поточні роботи на 441 покрівлі. У 625 будинках здійснені ремонти опалювальних систем, у 393 – ремонт систем гарячого водопостачання, а в 140 – відновлено внутрішньобудинкові системи опалення.
Наразі без гарячого водопостачання залишаються ще 55 міських будинків, але всі необхідні ремонтні роботи обіцяють завершити до середини жовтня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x