Черкаси провели «Ярмарок спорту»

Черкаси провели «Ярмарок спорту»

В рамках Олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 21 вересня на Соборній площі міста відбувся «Ярмарок спорту», головною метою якого було залучити жителів міста, зокрема, молоде покоління, до занять у спортивних секціях.
Черкаси провели «Ярмарок спорту»
На 12 імпровізованих спортмайданчиках демонстрували свою майстерність близько 300 вихованців спортивних клубів та ДЮСШ області.

Почесними гостями свята стали Олімпійський чемпіон з веслування Андрій Хіміч, срібний призер Ігор з велоспорту Олександр Феденко, учасниця Ігор ХХХ Олімпіади з кульової стрільби Дар\’я Шаріпова та провідні спортсмени області Тетяна Тарасенко (кульова стрільба), фехтувальники –Марина Семенько, Євген Капустян, Ксенія Перцева, Дар\’я Озерова.
Цікавими були показові виступи вихованців клубів з дзюдо, спортивної гімнастики, самбо, карате, бойових мистецтв, спортивної аеробіки.

Черкаси провели «Ярмарок спорту»

На імпровізованих майданчиках тривали змагання з легкої атлетики, волейболу, футболу, бадмінтону, туризму, триатлону, фехтування, шахів та шашок, стрільби з лука. Загалом на заході буде представлено понад 30 видів спорту. Діти та батьки змогли ознайомитись із діяльністю спортивних шкіл, федерацій та секцій на виставкових стендах, отримати корисну інформацію та поради від професіоналів. А відтак –обрати для себе той вид спорту, який сподобався найбільше.

Черкаси провели «Ярмарок спорту»
В рамках Всеукраїнської акції НОК України «Олімпійський куточок» був вручений спортивний інвентар ЗОШ № 22 (Черкаси).

Черкаси провели «Ярмарок спорту»

Також всі учасники свята отримали олімпійські сувеніри від Національного олімпійського комітету України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x