Опалювальний сезон розпочато не по всій території Черкащини

Опалювальний сезон розпочато не по всій території Черкащини

Уся область розпочала опалювальний сезон, запевнили “Нову Добу” в управлінні житлово-комунального господарства Черкаської ОДА. Щоправда, уточнили, що там, де нема централізованого опалення, ситуацію рятують за допомогою електричних обігрівачів або іншого обладнання: «Але так, щоб люди зовсім без тепла сиділи, такого немає».

На таку відвертість посадовці згаданого управління змушені були піти після того, як журналісти згадали про те, що на Чигиринщині неготовими до опалювального сезону виявилися школи, дитсадки та районна лікарня. Про це йшлося на нараді, яку провів голова Чигиринської райдержадміністрації Олександр Цисаренко.

Про недоліки голову РДА поставила до відома районна санстанція. Вона повідомила про те, що школи й деякі дошкільні заклади наразі не опалюються, температура у навчальних корпусах находиться на відмітці 12-13 оС, у дитсадку завдяки використанню електронагрівачів вдається підтримувати температуру 16-17 оС. У лікарні температурний режим також не відповідає нормам. Санстанція навіть запропонувала закрити школи до того часу, поки не буде увімкнене опалення.

Олександр Цисаренко наказав до 11 жовтня запустити котельні в усіх школах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x