Беззубенко: На комунальних підприємствах ліквідувано борги по зарплаті

Беззубенко: На комунальних підприємствах ліквідувано борги по зарплаті

Завдяки активізації фінансово-господарської діяльності та зміні керівництва на п’яти комунальних підприємствах міста значно поліпшились показники із виплатами заборгованості по заробітній платі. Зокрема, це КП «Черкасиінвестбуд», «ЧЕЛУАШ», «Земля, «Інститут розвитку міста», «Екологія». Така інформація від імені першого заступника міського голови Черкас Віктор Беззубенко з’явилась на офіційному сайті Черкаського МВК.

Раніше на цих підприємствах були недоліки в організації роботи. Однак робочій групі виконкому з питань контролю і ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати працівникам підприємств, установ та організацій Черкас вдалось віднайти шляхи, які дозволили внести корективи у діяльність підприємств. На засідання запрошувались керівники КП, з ними була досягнута домовленість про зміну напрямків у роботі.

Крім того, рішенням міськради КП «ЧЕЛУАШ» було виділено 722 тисячі гривень, а КП «Черкасиелектротранс» у міському бюджеті передбачено 2 мільйони 176 тисяч гривень на погашення заборгованості із сплати соціального внеску.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x