Одарич не може зрозуміти, де «нова влада» загубила мільйони гривень з бюджету

Одарич не може зрозуміти, де «нова влада» загубила мільйони гривень з бюджету

Сергій Одарич не може зрозуміти, чому не використовується бюджет розвитку міста. Про це говориться в офіційній заяві, розміщеній на офіційному сайті Партії Вільних Демократів.

– У мене враження складається таке, що вони подали опалення в кілька районів. Мабуть, це вони купюри спалюють. Бо бюджет розвитку тріщав від коштів. У травні (відставка міського голови і його команди відбулася у квітні) на рахунках бюджету розвитку було 52 млн. грн. На підході були ще платежі. До речі, вони вчасно надходять. Навіть з випередженням. Наприклад, «Темп» сплатив наперед 1,2 млн. грн. за землю, щоб у міста були гроші підготуватися до зими. Але куди вони діваються – я не знаю. Можливо Білоусов знає. Може пояснить, – говорить Сергій Одарич.

Нагадаємо, що депутати нової більшості, до складу якої нині входять народні обранці з КПУ, Партії регіонів і «Батьківщини», звинуватили Сергія Одарича у тому, що він «неефективний менеджер», погано керує містом, не виконуються роботи, не втілюються в життя проекти. Саме під таку критику відбувся імпічмент міському голові і був розпущений його виконком. Сергій Одарич відкинув всі звинувачення і натомість вказав на промахи нинішньої влади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x