За кошти соціальної угоди відкрито ігровий майданчик

За кошти соціальної угоди відкрито ігровий майданчик

Дитячий ігровий майданчик, збудований за рахунок соціальної угоди, укладеної між ПрАТ НВФ «Урожай» і сільською радою, було відкрито днями в центрі Таганчі, що на Канівщині. Про це “Новій Добі” повідомили в Черкаській обласній раді.

За словами сільського голови Олександра Пождеми, кількість молодих сімей у селі збільшується, тож депутати сільської ради й вирішили спрямувати кошти від соціальної угоди на придбання дитячого ігрового майданчика, закупівля й встановлення якого обійшлися в майже 68 тис грн.

На відкритті майданчику були присутні заступник голови райдержадміністрації Галина Москаленко, депутат районної ради Олексій Гика й заступник директора з гуманітарних питань ПрАТ НВФ «Урожай» Микола Єфремцев.
Виступаючи, Галина Москаленко відзначила той факт, що в Таганчі відновлено 3,2 км вуличного освітлення, на яких встановлено 38 світлоточок, та триває ремонт сільських доріг.
Родзинкою урочистостей став конкурс на найсмачніші вареники, в якому взяли участь установи села. За свої кулінарні шедеври всіх призерів було нагороджено подарунками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x