Черкащанин став чемпіоном світу і…курсантом пожежної академії

Черкащанин став чемпіоном світу і…курсантом пожежної академії

Арсен Іпієв став чемпіоном світу у пожежній естафеті, взявши участь у IX Чемпіонаті світу з пожежно-рятувального спорту «Чинджу-2013». Про це «Новій Добі» розповіли в Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, вихованцем якої він є.

Чемпіонат «Чинджу-2013» відбувся 3-5 жовтня у Республіці Корея. Він проходив у чотири етапи: подолання 100-метрівки з перешкодами, пожежна естафета, підйом штурмовою драбиною на 4-й поверх навчальної вежі та бойове розгортання. Ще одне досягнення Арсена на цих змаганнях – у подоланні 100-метрівки з перешкодами він став четвертим.

У змаганнях взяли участь 15 найсильніших збірних країн Європи та Азії: Німеччини, Росії, Латвії, Білорусі, Чехії, Туреччини, Монголії та ін. За результатами змагань збірна України посіла перше місце, збірна Білорусі – друге, збірна Чехії – третє. До складу команди-переможниці увійшов й Арсен.

Т.в.о. ректора академії генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко привітав чемпіона та вручив йому курсантські погони.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x