На ярмарку у Каневі продавали дешеву та якісну продукцію

На ярмарку у Каневі продавали дешеву та якісну продукцію

Напередодні великого козацького свята Покрови Пресвятої Богородиці на центральній площі Канева відбувся ярмарок з продажу продуктів і товарів сільгоспвиробників Черкащини. На прилавках були представлені товари з 10 районів області. Зокрема, Канівського, Черкаського, Чорнобаївського, Золотоніського, Чигиринського, Кам’янського, Звенигородського, Корсунь-Шевченківського та інших районів. Про це повідомив власний кореспондент «Нової Доби».

Асортимент товарів, представлених на ярмарці був надзвичайно широким. Прилавки ломилися від м\’яса та сала з Кам’янського та Чорнобаївського районів; з Іркліївського риборозвідника привезли живих коропів; від Кам’янського (ТКФ «Ермій-Маркет») та Золотоніського (СТОВ «Агрофірма «Маяк») на ярмарку були представлені натуральні ковбаси районів; з Гельмязівського хлібокомбінату Золотоніського споживчого товариства привезли хліб, духмяні булочки та рогалики; зі Звенигородки (ФОП «НеЛІС») – створені за давніми традиціями цукерки; господарі з Драбівщини порадували присутніх готовими смачними стравами (вареники, домашні ковбаси, кров’янка тощо). Про осінь нагадували вирощені руками жителів Черкащини овочі та фрукти.
Гості ярмарку мали змогу вигідно купити продукти харчування. Так рибу (коропа) продавали лише по 20 гривень за кілограм, а м’ясо – по 35.

– Черги на площі та швидкість, з якою місцеві жителі купували товари, підтверджує те, що ціни на ярмарку були більш, ніж доступні, – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Івашкевич.

Та не лише вигідна купівля-продаж товарів, вироблених на Черкащині, стала візитівкою Канівського ярмарку. Тут можна було побачити вироби майстрів народної творчості. Готуючись до свята, умільці створили безліч шедеврів:дерев’яні та керамічні вироби, сувеніри, одяг, прикраси, картини з дерева, на яких зображений Тарас Шевченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x