У ДТП загинула директорка черкаської школи

У ДТП загинула директорка черкаської школи

З приводу її трагічної загибелі висловив свої співчуття Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Про саму ДТП “Новій Добі” повідомили у прес-службі ДАІ Черкаської області.

За їхніми даними, 30 жовтня близько 22.45 в м. Черкаси на перехресті вул. Шевченка-Леніна 30–річний водій автомобіля «Мазда 6», житель м. Черкаси, скоїв наїзд на 40–річну жінку–пішохода, що проживала у м. Черкаси, яка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Внаслідок пригоди жінка від отриманих травм померла на місці пригоди.

Цю прикру новину активно обговорюють на черкаському форумі. Люди пам‘ятають цю жінку як директорку приватної загальноосвітньої єврейської школи № 770 та викладачку англійської мови в ФІМЛІ та щиро сумують з приводу її загибелі.

«Потерпіла – Горбатюк Олена Степанівна – директор приватної загальноосвітньої школи №770, вчитель іноземної мови ФІМЛІ. Пам’ятаємо, сумуємо», – написала прес-служба Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x