Розпочався фестиваль «Чорнобаївські зорепади»

Розпочався фестиваль «Чорнобаївські зорепади»

Відомий в області дитячий пісенний телевізійний фестиваль було відкрито в останній день жовтня. Цьогорічне дійство, що проходить за підтримки голови ОДА Сергія Тулуба, зібрало понад 100 талановитих дітей з усіх регіонів України. Хоча «Чорнобаївські зорепади» на Черкащині проходять уже вп’яте, цього року захід, покликаний підтримати талановитих дітей держави матиме особливе значення. Адже нинішній рік проголошено Президентом України Віктором Януковичем «Роком дитячої творчості». Про це «Нова Доба» дізналася в облдержадміністрації

– «Чорнобаївські зорепади» стали яскравою подією в мистецькому житті не лише Чорнобаївщини, а й усієї Черкащини, – зазначив під час відкриття фестивалю голова Чорнобаївської райдержадміністрації Василь Корнієнко. – я сподіваюся, що нинішнє свято відкриє чимало нових імен, розкриє обдаровані особистості і принесе радість усім, хто любить пісню.

Розпочався фестиваль «Чорнобаївські зорепади»

Разом з юними виконавцями на чорнобаївську сцену вийшли і такі відомі українські артисти як заслужені артисти України Ніна Мирвода, Павло Мрежук, народна артистка України Надія Шестак-Крутова, соліст московського вокально-інструментального ансамблю «Пламя» Станіслав Черьомухін, заслужена артистка естрадного мистецтва України Тетяна Мудра та голова журі фестивалю, популярний український композитор-пісняр, поет, народний артист України Мар’яна Гаденко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x