У «Черкасиводоканалу» з’явився шанс забрати очисні споруди в «Азота»

У «Черкасиводоканалу» з’явився шанс забрати очисні споруди в «Азота»

Про це на своїй сторінці у ФБ написав Олександр Радуцький, директор КП «Дирекція парків» та кандидат у нардепи по виборчому округу № 194:
«Пройшло три мiсяцi, як я з’ясував, що у ПАТ \”Азот\” немає лiцензiї на вид дiяльностi, який дозволяє йому експлуатувати очиснi споруди. Кiлька рокiв Комунальне пiдприємство \”Черкасиводоканал\” сплачувало десятки мiльйонів гривень ПАТ \”Азот\” за цю послугу. Нарештi Закони в Українi починають дiяти для всiх без винятку. ПАТ \”АЗОТ\” звернувся до НКРЕ за отриманням лiцензii. У черкащан та КП \”Черкасиводоканал\” з’явилася реальна можливiсть переглянути законнiсть угоди мiж двома об’єктами господарювання. ЦЕ ДОПОМОЖЕ ЗУПИНИТИ СХЕМУ ПРИВАТИЗАЦII НАШОГО З ВАМИ КОМУНАЛЬНОГО ПIДПРИЄМСТВА \”ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ\”. ВIТАЮ ЧЕРКАЩАН З ПЕРШОЮ МАЛЕНЬКОЮ ПЕРЕМОГОЮ».

На офіційному сайті НКРЕ є повідомлення про відкрите засідання цієї комісії 1 листопада, де в порядку денному зазначено під номером 3 питання КП «Черкасиводоканалу». На жаль, рішення цього засідання поки що не опубліковані.

Нагадаємо, що раніше Олександр Радуцький вже піднімав це питання – відібрати очисні споруди у ПАТ \”Азот\” – і його підтримали депутати Черкаської міської ради. Більше того, заявивши про свою готовність йти у народні депутати, він сказав, що готовий зняти свою кандидатуру на користь Валентини Жуковської, але тільки за єдиної умови – якщо ПАТ «Азот» поверне на баланс «Водоканалу» очисні споруди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x