Фінал чемпіонату України відбувся в Черкасах

Фінал чемпіонату України відбувся в Черкасах

Найкращих волейболістів визначили серед підрозділів Державної служби охорони: фінал чемпіонату нещодавно відбувся в Черкасах. За звання кращого змагалися понад півсотні спортсменів. Про це пише «Черкаський спорт».

За звання кращих змагалися команди з восьми областей України, серед них представники Вінницької, Дніпропетровської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Чернівецької областей та Києва.

– Скільки існує Державна служба, скільки ми змагаємося. Ми все сьогодні робимо для того, щоб спорт у підрозділах ДСО набував широкого розвитку. Сьогодні є серйозні вимоги міністра щодо професійної підготовки особового складу, вона стоїть на першому місці, – говорить Анатолій Назаренко, начальник Департаменту Державної служби охорони.

У підсумку золото цьогорічного чемпіонату виборола Рівненська волейбольна команда. Срібло дісталося спортсменам з Києва, які впродовж п’яти останніх років були кращими. Почесна бронза дісталася спортсменам з Чернівців. Їхній волейболіст Ігор Скрипник став найкращим гравцем чемпіонату. Команди-переможниці отримали почесні нагороди, кубки та медалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x