У Черкасах зустрілися керівники релігійних громад

У Черкасах зустрілися керівники релігійних громад

Круглий стіл на тему «Релігія як основа взаєморозуміння в суспільстві» зібрав духовних лідерів більшості релігійних течій області. Православні, католики, протестанти, мусульмани та іудеї обговорили питання співпраці заради духовного розвитку черкащан. Головував на засіданні, на якому був присутній і власний кореспондент «Нової Доби», керівник області Сергій Тулуб.

– Ми зібралися сьогодні для того, щоб визначити шляхи співпраці влади і релігійних громад, – зазначив Сергій Борисович. – Нині в області діє понад 1200 релігійних громад, здійснюють богослужіння понад 1000 священиків. Нині вкрай потрібно, щоб у області була обстановка творчої співпраці, толерантності, законності і щоб це було спрямовано на благополуччя тих людей, які живуть на цій благословенній землі.

Головними питаннями, що піднімалися під час круглого столу були співпраця представників різних релігійних організацій, духовний розвиток громад, молоді, спільна діяльність щодо пропагування здорового способу життя, участь у формуванні інформаційного простору, співпраця з медичними і освітніми закладами тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x