Черкащани у лідерах на конкурсі «100 кращих товарів України»

Черкащани у лідерах на конкурсі «100 кращих товарів України»

Вісім підприємств та установ Черкащини взяли участь у фінальній виставці 10-го Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України», що відбулася в Українському домі в Києві. Чотири з них стали переможцями. Про це інформує «Діловий регіон».

Черкаські підприємства презентували 9 видів продукції. Під час виставки було нагороджено переможців, лауреатів та фіналістів конкурсу.

Переможцями 10 Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» стали ПП «Аргус-сервіс» ( за теплогенератори модульні типу ТМ), ТОВ «Клуб сиру» (за сир твердий «Дитячий»), ПАТ «Ватутінський хлібокомбінат» (за торт «Трюфальдіно») та Шевченківський національний заповідник (за екскурсійні послуги).
Лауреатами 10 Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» було визнано ТОВ «Тамако-інвест» (корюшка в’ялена), ПП «НВФ «Лад» (плазмово-вакуумне напилення нітридтитаном на вироби з нержавіючої сталі та керамічну плитку), Центр англійської мови «Yes!» (навчання дітей та дорослих англійській мові).

Дипломи фіналістів 10 Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» отримали ТОВ «Клуб сиру» (масло солодковершкове селянське «Дитяче») та ПП «НВК «Мінілайн» (інкубатори побутові малогабаритні ІПМ 30Е).
Як розповів заступник начальника ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук, цього року підприємства активно долучалися до участі у конкурсі, оскільки розглядають його як елемент підвищення престижу та просування продукції до споживача.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x