Звенигородські школярі готові до надзвичайних ситуацій

Звенигородські школярі готові до надзвичайних ситуацій

Працівники Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста, організувавши для учнів та педагогів міста навчання з питань дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій. Працівники відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення райдержадміністрації, пожежної частини, районного відділу внутрішніх справ, державтоінспекції, експлуатації газового господарства, відділення швидкої допомоги райлікарні та електричних мереж поділилися з учасниками заходу теоретичними знаннями та практичними навичками. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній організації Товариства Червоного Хреста.

– Від нещасного випадку, різкого погіршення стану здоров’я не застрахований ніхто. Багатьох постраждалих так і не вдалося врятувати саме з тієї причини, що їм своєчасно не було надано першу допомогу або ж надано її не кваліфіковано, – наголосив голова районної організації Червоного Хреста Володимир Слинько, відкриваючи навчальний практикум.

Крім теоретичної підготовки, учасники закладу знайомилися з роботою пожежного автомобіля та швидкої допомоги і набували навичок надання першої допомоги. Учні і вчителі зізналися, що для них цей етап був найбільш хвилюючим, адже кожен міг усвідомити власну відповідальність за життя іншої людини.

Навчання було організовано за підтримки районного відділу освіти відповідно до плану підготовки червонохресних дітей-волонтерів за напрямком «рівний-рівному».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x