П\’яний пасажир з ножем вимагав у черкаського таксиста … 6 гривень

П\’яний пасажир з ножем вимагав у черкаського таксиста … 6 гривень

У Придніпровський райвідділ міліції з повідомленням про пограбування звернувся 36-річний місцевий житель, який працює водієм таксі.
Чоловік розповів, що один з його клієнтів під загрозою застосування предмета схожого на ніж, забрав його гроші. На місце події негайно прибули правоохоронці. Постраждалий вказав міліціонерам прикмети зловмисника і докладно розповів про нічну пригоду. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі УМВС України в Черкаській області.

Близько опівночі таксист отримав виклик від клієнта. Прибувши за вказаною адресою, в салон автомобіля сів незнайомий молодик у нетверезому стані. Погрожуючи ножем, він зажадав аби водій дав йому гроші на пиво. Водій таксі дістав з кишені останні 6 гривень і передав їх нападнику. На радощах зловмисник вказав водієві на кіоск, де продаються алкогольні напої. Скориставшись секундною відсутністю нападника , таксист одразу звернувся до співробітників міліції, які негайно виїхали на місце події. По «гарячих слідах» грабіжник був затриманий неподалік від місця, де скоїв пограбування. Ним виявився 24- річний, раніше судимий місцевий житель. При проведенні особистого огляду у парубка виявилиніж, про який розповідав потерпілий.

У райвідділі міліції затриманий у скоєному правопорушенні зізнався і розповів про все в деталях. Виявилося, що після кількох чарок йому захотілося розваг, але грошей не вистачало навіть на пляшку пива, саме тому він і вирішив пограбувати таксиста.
За даним фактом слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України ( грабіж). Зловмисник може потрапити до в\’язниці на строк до 4 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x