Київ передав Черкасам естафету Військової Слави

Київ передав Черкасам естафету Військової Слави

Сьогодні Київ святкує 70-річчя визволення міста від фашистських загарбників. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов взяв участь у церемонії запалення Вічного вогню біля Національного музею історії Великої Вітчизняної війни та покладанні Гірлянди воїнської слави. Наприкінці урочистостей «Естафету Військової Слави» столиця передала Черкасам. Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

На церемонії також були присутні ветерани, представники міської та районних держадміністрацій, депутати Київради, гості з інших міст України, громадськість.

Право запалити Вічний вогонь було надано кращому вихованцю Київського військового ліцею імені Івана Богуна. У пам’ять воїнів, які загинули під час Великої Вітчизняної війни, Рота Почесної Варти поклала Гірлянду воїнської слави.
У рамках Всеукраїнської меморіальної акції «Естафета Військової Слави» місто-герой Київ передав естафетний Прапор Військової Слави місту Черкаси. Головне завдання Всеукраїнської естафети – це зміцнення у суспільній свідомості пам’яті про події Великої Вітчизняної війни, особливо тих, які пов’язані зі звільненням Києва та України від фашистських загарбників, сприяння шанобливому ставленню громади до покоління переможців, вшанування пам’яті полеглих героїв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x