«Євростандарти від їжачка» принесли перемогу юній художниці з Чигирина

«Євростандарти від їжачка» принесли перемогу юній художниці з Чигирина

З 1 класу, разом зі старшою сестрою, дівчинка відвідує мистецькі гуртки «Чарівний пензлик» та «Український сувенір», що діють при школі під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Олени Борисівни Черноус. Разом з іншими дітьми, які представляли всі області України, дівчинка та її вчитель мали можливість оглянути виставкову експозицію, переглянути концертну програму та відвідати музей популярної науки і техніки \”Експериментаніум\”.
Музей відкрився лише у 2012 році, але побувати в ньому — мрія багатьох дітей. На відвідувачів там чекають 2000 квадратних метрів дозвілля, 3 поверхи наочних прикладів, більш ніж 200 інтерактивних експонатів. Екскурсоводами тут є студенти і випускники провідних технічних університетів країни.
Своїми враженнями від перебування у столиці Надя та Олена Борисівна обіцяють поділитися у грудні, під час нагородження переможців та призерів Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» на Черкащині. Переглянути кращі творчі роботи учасників регіонального рівня можна буде наприкінці грудня в Черкаському обласному художньому музеї на виставці, яку підготує ДП «Черкасистандартметрологія».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x