Черкащани більше не дивитимуться рекламу на УТ-1

Черкащани більше не дивитимуться рекламу на УТ-1

Починаючи з 8 листопада Концерн радіомовлення, радіозв\’язку та телебачення (КРРТ) припиняє трансляцію програм НТКУ («Перший Національний») поза межами державного замовлення. Як пояснили «Новій Добі» в Черкаській філії КРРТ, у першу чергу йдеться про припинення показу реклами.

– Нам повідомили про те, що 8 листопада 2013 року в 00.00 ми повинні відключати всі програми Національної телекомпанії України, що йдуть в ефір поза межами державного замовлення, – говорить начальник технічного відділу Черкаської філії Концерну радіомовлення, радіозв\’язку та телебачення Леонід Марченко. – Простіше кажучи, буде відключено рекламні блоки.

Причина такого піклування про глядачів каналу, які терпіти не можуть рекламу, стала зрозумілою після звернення до офіційного сайту відомства. Припинення трансляції програм НТКУ («Перший Національний») поза межами державного замовлення відбудеться на виконання вимог Держфінінспекції України щодо усунення порушень вимог чинного законодавства України, зокрема Господарського кодексу України, Закону України «Про телекомунікації», оскільки НТКУ відмінила процедуру закупівлі телекомунікаційних послуг у Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення поза межами державного замовлення. Відновлення показу відключених програм буде можливим лише після врегулювання взаємовідносин між КРРТ та НТКУ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x