Маленькі танцюристи Черкас перемогли

Маленькі танцюристи Черкас перемогли

Ансамбль сучасної хореографії ”Міріданс” Черкаського центру дитячої та юнацької творчості здобув 2 золотих, 1 срібну та 1 бронзову нагороди на VII Міжнародному фестивалі танцю «АRT-BOMB international», що пройшов у дні осінніх канікул у Харкові. У цілому в заході взяли участь танцюристи з 28 населених пунктів 7 країн пострадянського простору. про це «Нова Доба» дізналася в черкаському Центрі дитячої та юнацької творчості.

Міжнародний фестиваль танцю «АRT-BOMB international» – найбільша в Україні і одна з найбільших у Східній Європі танцювальних подій, що об\’єднує в собі конкурсну програму та танцювальні майстер-класи від кращих хореографів СНД. Крім того, це один із небагатьох в Україні фестивалів з європейським ім\’ям, суддівська система якого відповідає ряду міжнародних стандартів.

Маленькі танцюристи Черкас перемогли

– Наші діти отримали море вражень, спілкувань із учасниками з інших країн, обмін досвідом , майстер-класи, приємну втома і насолоду від результатів! – говорить керівник ансамблю Наталія Захаренко. – «Міріданс» – це сила, що зростає не по днях, а по годинах! Я пишаюся кожним учнем, який взяв участь у конкурсі. Спостерігати за їх ростом і отримувати насолоду від результатів – це справжнє щастя!

Золото фестивалю здобули Ангеліна Пилипенко (у сольному виступі) та наймолодші вихованці колективу з номером «Фіксики». До речі, це їхня перша участь у конкурсі і перша перемога. Срібними призерами стала середня група із номером «Світ метеликів». Бронзу ж вибороли найстарші учасники колективу із номером «По клавішам душі».

У рамках заходу відбулася серія майстер-класів від членів журі фестивалю. Їх провели педагог- хореограф тренувальних таборів телепроектів «Танцюють всі» , хореограф-постановник соло Zherlin Ndudi (гран-прі на конкурсі «Євробачення-2003»), хореограф Злати Огневич, викладач Київського Національного університету культури і мистецтв Ася Коваленко; хореограф-постановник телепроекту «Танцюють всі. Повернення героїв», засновник і керівник театру танцю «KARAKULI» Ольга Лабовкіна та переможець телепроекту «Танцюють всі-5» Ільдар Тагіров

Маленькі танцюристи Черкас перемогли

Довідково: Ансамбль сучасної хореографії «Міріданс» заснований у 2010 році. Це досить молодий колектив, репертуар якого включає в себе усі напрямки сучасної хореографії (контемпорари, хіп-хоп, джаз-модерн, елементи брейк-дансу та паркуру та ін.).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x