Звенигородські лісівники готуються годувати тварин взимку

Звенигородські лісівники готуються годувати тварин взимку

Працівники Звенигородського лісгоспу подбали про підгодівлю диких тварин взимку. Як і щороку, тут вже заготовили необхідну кількість кормів на випадок сніжної чи затяжної зими. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

– Для багатьох мисливський напрямок асоціюється насамперед із полюванням. Втім, така думка хибна, – розповідає директор Звенигородського лісгоспу Анатолiй Проценко. – Головне завдання – це збереження оптимальної кількості тварин для відповідної місцевості. Для цього й проводять підгодівлю тварин, борються з браконьєрством та постійно відстежують динаміку збільшення чи зменшення тварин.

Зимова підгодівля є важливим аспектом роботи у мисливському господарстві. Цього року працівники підприємства заготовили достатній сінаж, по 3 тонни силосу, зерновідходів та коренеплодів, а також 200 кг солі. Підготували також 1 800 гілкових пучків для козуль, оброблених розчином солі.

– Нині практично всі підготовчі роботи завершено, тож для зимових випробувань маємо достатньо ресурсів, – відзначає керівник лісгоспу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x