На виборах-2013 серед кандидатів багато молоді

На виборах-2013 серед кандидатів багато молоді

На двох проблемних Черкаських округах на повторні вибори народних депутатів 2013 року вже висунулося 6 молодих (до 30 років включно) кандидатів. Про це «Новій Добі» розповіли у прес-службі КВУ.

– Претендуючи на таку публічну посаду як народний депутат України, ці молоді люди є вельми непублічними в своїй діяльності, – каже юрист черкаської обласної організації комітету виборців України. – Такого не скажеш лише про представників партії «Братство».
Відеоролики, в яких вони звертаються до жителів Черкащини вже зявилися в Інтернеті. Що ж стосується інших 4 кандидатів, то детальну інформацію про них можна буде дізнатися лише після того, як будуть надруковані інформаційні плакати про них. Наразі ж у роспорядженні жителів Черкащини лише скупі дані, зазначені в постанові ЦВК про їх реєстрацію кандидатами. Отже, три з шести кандидатів – самовисуванці, двоє – представники Всеукраїнської політичної партії «БРАТСТВО», один – член Радикальної Партії Олега Ляшка.

Віталій Чорний, який народився (1983 р.н.) і проживає у Києві, своєму першому ролику-зверненні до виборців, пообіцяв перетворити Черкаси на місто рекетирів і жінок легкої поведінки -маленьке Чикаго на Дніпрі. Але вже друге його відеозвернення до виборців затьмарило славу першго ролика. В ньому він дав обіцянку зробити Черкащину схожою, на зону відчуження у Чорнобилі.

Олександр Тарашевський (1990 р.н.) – безробітний самовисуванець, уродженець Полтави, що нині проживає в Севастополі. Цікаво, що довіреною особою цього кандидата став його батько Олександр Казимірович Тарашевський, який, за даними КВУ, свого часу був головою місцевого осередку ПР.

Богдан Бобровський (1984 р.н.) – киянин, на вибори йде вже вдруге. Дебютував чоловік у ролі кандидата у мери Києва у 2008 році. За даними КВУ, тоді особу кандидата підтримало 265 виборівців. У своїй передвиборній програмі обіцяє скасуванти Податковий кодекс України. Вважає, що зможе покласти край безглуздому протистоянню політиків. Запевняє, що ним буде підтримане будь-яке конструктивне рішення, що поліпшує життя людей, не залежно від того, яка політична партія його ініціювала.

Сергій Тищенко (1984 р. н.) – уродженець Чернігова, проживає в місті Монастирище. Фізична особа-підприємець, член Радикальної Партії Олега Ляшка, Президент Монастирищенської федерації боксу. Вважає, розвинутою країна стане лише тоді, коли до влади в ній прийде молодь. Обіцяє Створити створюваьти нові робочі місця завдяки радикальному зниженню податків, здешевлення кредитів та ліквідації більшості дозвільних процедур, які призводять до хабарництва і корупції.

Олексій Окопний (1984 р. н.) – киянин, самовисуванець, має досвід державної служби – що в роки прем’єрства Ю.Тимошенко (до 2009 року) працював в Міністерстві аграрної політики на посаді головного спеціаліста Департаменту зовнішньоекономічного співробітництва. Свого часу він працював у \”Фронті Змін\”, а в 2012 році був спостерігачем від ВО \”Батьківщина\”.

Дмитро Лінько ( 1987 р.н.) народився і живе в Кіровограді. Член Всеукраїнської політичної партії «БРАТСТВО». У своїй передвиборній програмі обіцяє «оновити кадровий склад прокуратури, судів, МВС, СБУ, податкової. Притягнути до відповідальності всіх, хто здійснював політичні репресії та грабував народ – від організаторів до рядових виконавців». Один із наймолодших кандидатів уже має досвід передвиборної боротьбі. Торік, на виборах народних депутатів України, він був кандидатом від партії «Братство» в 99 виборчому окрузі (м. Кіровоград). Тоді він набрав 0,21% і зайняв передостаннє місце по результатах голосування. Як і свій побратим по сусідньому округу записав відеозвернення до виборців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x