Черкаські танцюристи підкорили Україну

Черкаські танцюристи підкорили Україну

Зразкові художні танцювальні колективи Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру «Вікторія» та «Театр танцю «ТАІР» здобули перемогу на чемпіонаті України в Одесі і отримали путівку на чемпіонат світу. Черкасці змагалися з представниками 48 танцювальних клубів з України, Росії та Молдови. Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

Вихованці Зразкового художнього танцювального колективу «Вікторія» здобули 18 «золотих» медалей та кубків, 5 «срібних» та 4 «бронзові» нагороди. Найкращими виконавцями в колективі цього разу стали Дарина Яремчук, Анастасія Хоміч, Маргарита Неліна, Євген Дубінчук, Анастасія Наумова, Ольга Ліла, Вікторія Сухенко, Даніель Островський та Дарина Лобода.

– Танцюристи «Вікторії» вкотре довели, що вміють працювати як індивідуально, адже кожен з них – яскравий виконавець, так і в складі дружного колективу, який з повним правом займає почесні місця, – повідомила керівник колективу Вікторія Сухенко.

Черкаські танцюристи підкорили Україну

Ушосте отримали звання Чемпіонів України і юні артисти зразкового художнього танцювального колективу «Театр танцю «ТАІР». Цього разу вони здобули 2 золоті, 7 срібних і 1 бронзову нагороду в сольних, парних та командних виступах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x