«Укрзалізниця» розпочинає продаж квитків на новорічні свята

«Укрзалізниця» розпочинає продаж квитків на новорічні свята

В Черкаській області розпочинається продаж залізничних квитків на новорічні свята. Так, 12 листопада, з 8 ранку, можна буде купити квитки на п\’ятницю, 27 грудня ( за 45 діб ), на поїзди, що курсують усередині країни і за кордон. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі «Укрзалізниці».

У відомстві розповіли, що розпродаж новорічних квитків, зазвичай, відбувається миттєво. Такий самий ажіотаж очікують і цього року. Найшвидше розкуповують квитки на популярні взимку потяги, коли народ їде в Карпати або ж до кордону, де пересідає на автобуси, які прямують у тури по Європі. Це потяги «Київ – Івано –Франківськ» ( плацкарт – 123,54 грн, купе – 231,15 грн), «Київ – Львів» (111,82 і 226,21 грн) і «Київ – Ужгород» ( 121,64 і 210 , 61 грн).

Вже після новорічних свят «Укрзалізниця» готує для пасажирів кілька сюрпризів для пасажирів. Наприклад, вокзальні платформи хочуть зонувати, щоб люди не бігали у пошуках вагону, пустити до Одеси вітчизняний швидкісний поїзд і впровадити так званий тактовий розклад.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x