Двадцятирічній черкащанці загрожує до 12 років ув’язнення за наркобізнес

Двадцятирічній черкащанці загрожує до 12 років ув’язнення за наркобізнес

Прокуратура міста Черкаси направила до суду обвинувальний акт стосовно 20-річної жительки Черкас. Про це «Новій Добі» повідомили у прокуратурі відомства.

Її звинувачують у вчинених за попередньою змовою групою осіб придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин у великих розмірах. Ще одне звинувачення – використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів з метою продовження обігу, та неодноразове надання приміщення для вживання наркотичних засобів.

Жінка, перебуваючи у відпустці по догляду за малолітньою дитиною, протягом тривалого часу збувала наркотичні засоби – канабіс та амфетамін. У підозрюваної були постійні постачальники та особи, які допомагали їй у збуті наркотиків. Наркотичні засоби вживали прямо в орендованій квартирі, де вона проживала з чоловіком та дитиною.

Як повідомляє заступник прокурора міста Черкаси Сергій Шелудяков, зараз жінка перебуває на лаві обвинувачених. За вчинене їй загрожує позбавлення волі до 12 років з конфіскацією коштів, одержаних злочинним шляхом, та з конфіскацією всього належного їй майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x