Черкащанин у 56 років вирішив стати наркодилером

Черкащанин у 56 років вирішив стати наркодилером

Співробітники Чигиринського райвідділу міліції затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики місцевим жителям. У будинку наркоторговця було вилучено 7,5 кг « марихуани ». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі УМВС України в Черкаській області.

Співробітники карного розшуку Чигиринського райвідділу міліції дізналися про незаконний обіг наркотиків, який організував 56- річний місцевий житель. Як з\’ясувалося, чоловік зберігав за місцем проживання наркотичне зілля і продавав його наркозалежним особам. Інформацію відразу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрили кримінальне провадження. Отримавши дозвіл на проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні підозрюваного, правоохоронці вирушили в його будинок. На горищі міліціонери виявили велику кількість рослин схожих на коноплю. Рослини, у присутності свідків, були вилучені та направлені на дослідження. Господаря будинку затримали і доставили до райвідділу міліції.

Згідно з висновком судово-хімічної експертизи, встановлено, що знайдена правоохоронцями рослина є особливо небезпечною наркотичною речовиною «марихуана». У розмові зі слідчим чоловік у скоєному правопорушенні зізнався. Він розповів, що в одному з районів міста він наткнувся на насадження конопель і зрозумівши, що на цьому можна добре заробити, вирішив розпочати власну «чорну» справу. Підготувавши необхідну кількість зілля «бізнесмен» став налагоджувати канал його збуту.

Наразі, слідчим відділом Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x