Рекламні ролики про Черкащину з’являться в Інтернеті

Рекламні ролики про Черкащину з’являться в Інтернеті

Пропозицію про оголошення конкурсу за найкращий проморолик Черкаського краю 12 листопада під час зустрічі очільника області з молодою елітою Черкащини в Каневі висунув фахівець з інформаційно-консультативної роботи Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру Сергій Слинько. Ідею підтримав і голова обласної державної адміністрації Сергій Тулуб. Пообіцявши визначитись з призовим фондом конкурсу. Про це розповів власний кореспондент «Нової Доби».

– Я пропоную запровадити конкурс соціальної реклами до Дня створення Черкаської області та до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, – звернувся до голови Сергій Слинько. – Необхідно, аби до цих ювілеїв у інтернеті з’явилося якомога більше роликів про нашу область, про її визначні місця та творчість Шевченка. Можливо, це сприятиме збільшенню кількості туристів до відвідання цих славетних місцин. Тим паче, що зараз багато молоді «живе» в інтернеті, а ролики на додачу до усього могли б сприяти її соціалізації.

Голова ОДА Сергій Тулуб підтримав ініціативу представника молодіжного ресурсного центру. Він дав доручення начальнику управління культури Черкаської обласної державної адміністрації Наталії Джурі розглянути таку пропозицію на засіданні робочої групи.

– Черкащина має цікаву історію створення. Ця земля є скарбницею всього українського народу. На майбутнє нам потрібно залишити цю історію у вигляді друкованої, електронної продукції. Сьогодні дуже мало цього є в інтернеті. Давайте проведемо такий конкурс і визначимо призовий фонд. А вже за 3 місяці зможемо розмістити в інтернеті дуже гарні та яскраві приклади історії Черкащини, – зазначив губернатор

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x