Золотоніський «Златодар» знову запрацює?

Золотоніський «Златодар» знову запрацює?

Таку обіцянку дав його нинішній керівник під час засідання тимчасової комісії ОДА з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, на якій був присутній власний кореспондент «Нової Доби». На переконання в. о. директора ДП «Златодар» Михайла Срібного, підприємство нещодавно отримало сертифікат відповідності і відразу запрацювало.

– 4 листопада ми отримали сертифікат відповідності і підприємство запрацювало. Тільки через 4 дня роботи, 8 листопада, ми вже виплатили зарплату за серпень. За цей тиждень, що минув, прийняли більше 10 тисяч тонн зерна кукурудзи. Щодня отримуємо більше тисячі тонн. На сьогодні в нас уже 20 тисяч тонн зерна кукурудзи. На наступному тижні плануємо закрити зарплату ще за один місяць, – повідомив Михайло Васильович.

Довідково: ДП \”Златодар\” є державним підприємством, яке входить до системи Державного агентства резерву України. Головна мета підприємства – забезпечення та реалізація державної політики у сфері державного резерву. Підприємство здійснює також переробку зерна Аграрного фонду України та Державного агентства резерву України на борошно, яке в подальшому передається хлібопекарським підприємствам для забезпечення потреби хліба та хлібобулочних виробів Черкаської області. На «Златодарі» працює 271 робітник. На 8 листопада нинішнього року заборгованість по зарплаті становила 1 млн 994 тис грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x