Смілянин вкрав телевізор, щоб розважитись

Смілянин вкрав телевізор, щоб розважитись

Пенсіонерка звернулась до міліції з заявою про крадіжку. За кілька годин, поки її не було вдома, в неї вкрали телевізор. Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група Смілянського РВ УМВС і дільничний інспектор, який обслуговує цей мікрорайон. Огляд оселі показав, що зловмисник щось шукав у кожній кімнаті будинку, а не знайшовши очікуваного, вирішив забрати кольоровий телевізор. В одній з кімнат було пошкоджене вікно, через яке злодій і скоїв крадіжку. Сусіди не змогли нічого розповісти дільничному, бо саме на той час не були надворі.

Тоді Юрій Харченко взявся перевіряти всіх раніше судимих осіб, які проживають на його дільниці. Один із таких громадян проживає поряд із будинком потерпілої. Правоохоронець вирушив до нього, та не застав удома. Сусіди вказували на те, що той рідко буває дома, й відгукувались про 25-річного чоловіка несхвально.

Протягом двох днів міліціонери встановили, що саме цей чоловік причетний до крадіжки телевізора. Згодом довідалися і те, що він переховується у одного із своїх приятелів, де його й було затримано.
Під тиском доказів чоловік зізнався, що через брак коштів вирішив скоїти крадіжку. Він прослідкував за старою сусідкою, дізнався, що та в один і той же час залишає будинок без нагляду, оскільки вигонить худобу пасти. Впевнившись, що й цього разу в будинку нікого не залишилось, чоловік через вікно проник до хати. Не знайшовши там ні коштовностей, ані грошей, він вирішив вкрасти кольоровий телевізор. Злодій помістив його до коробки і втік через те ж таки вікно.

Викрадений телевізор він відразу продав по дорозі, як йшов до товариша. Отримані гроші він одразу витратив на власні розваги.
Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x