Гарних манер заходилися вчити черкасців

Гарних манер заходилися вчити черкасців

Культурний проект стартував у Черкасах. Містян заходились вчити гарних манер. Для цього спеціально відкрили школу етикету. Там розказують про норми та правила поведінки у суспільстві. А ще допомогають з культурою мовлення, створенням стилю, іміджу. Роз’яснюють, як управляти своїми емоціями та, навіть, формувати сімейний бюджет. Більше розкаже Юлія Доброскок.

Нести етикет у маси – справа її життя. Олександра Буйвол вирішила навчити черкасців гарних манер. Аби передати свої знання та вміння, відкрила у Черкасах школу етикету. Поки що єдину в місті.
Олександра Буйвол, засновниця школи етикету: «Це дуже модно зараз. Усі розуміють, що культура є та завжди буде».
У школі етикету – лише дипломовані фахівці. Допомагають створити свій стиль та імідж. Учать також кулінарії, історії мистецтва, мовного та інтимного етикету. А ще – роз’яснюють, як правильно сервірувати стіл, вживати їжу та поводитися в ресторані.

Знатися на ресторанному, й не тільки, етикеті у школі навчать лише за три місяці. Практикують тут і разові майстер-класи.
Олександра Буйвол, засновниця школи етикету: «Салфетка лежит на столе или стоит. Она должна иметь минимальную конструкцию.
Беруть за приклад і рівняються в цій школі на відомих знавців етикету. Таких як Наталя Адаменко та Іван Арцишевський.
Подруги Вікторія та Оксана ходять по знання до школи етикету разом зі своїми малими донечками.
Дітвора ловить науку на ходу. Марійка у свої п’ять років – справжня леді. Знає багато. Ще й дорослих повчить.
Марійка, юна леді: «Потрібно ось так тримати виделку. Ножичок так само слід тримати».
Матусі етикетним лікнепом задоволені.

Вікторія Заболотько, відвідувачка майстер-класу: «Дитину можна привести й усе показати на практиці. Вона охоче сама тренується».
Оксана Шията, відвідувачка майстре-класу: «Удома мало хто користується цими правилами. Але треба їх знати кожному. Наступного разу я прийду сюди зі своїм чоловіком».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x