Звенигородські школярі – найкращі волонтери

Звенигородські школярі – найкращі волонтери

Це було визначено за підсумками районного етапу обласного огляду-конкурсу волонтерської діяльності, що проходив днями у Звенигородці. Його переможцем став «Вісник добра» міської загальноосвітньої школи № 5 І-ІІ ступенів. Про це «Нова Доба» дізналася в Товаристві Червоного Хреста в Черкаській області.

Загалом, невгамовних школярів-волонтерів можна побачити усюди: на благодійних святах, присадибних ділянках одиноких вчителів-пенсіонерів, в домівках ветеранів війни та праці, інвалідів. Завжди привітні, усміхнені, розсудливі, сміливі й вправні – ці діти наділені добрими та чуйними серцями. Без особистої вигоди та матеріальної винагороди вони працюють для підтримки ближніх.

Звенигородські школярі – найкращі волонтери

– Життя – це млин, що постійно набирає швидкість. Тож важливо не пропустити ту мить, хвилину, яка може стати вирішальною у подальшому житті людини, вчасно прийти їй на допомогу, підтримати чи вберегти від небажаного кроку, – переконана юний керівник найкращого в області волонтерського загону «Вісник добра» восьмикласниця Ірина Капуловська.

У своїй діяльності юні червонохрестівці приділяють неабияку увагу пропагуванню здорового способу життя. На думку волонтерів, немає більшого задоволення, ніж допомагати людям почувати себе бадьорими та повними життєвих сил.

Звенигородські школярі – найкращі волонтери

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x