Кузьоменський украв у «Батьківщини» символіку

Кузьоменський украв у «Батьківщини» символіку

Кандидат в народні депутати по 194-му округу Валентин Кузьоменський незаконно використовує у своїй передвиборній агітації білборди із зображенням голови партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко та власним зображенням, а також червоним серцем-символом “Батьківщини” і закликом “З Юлею в серці, з повагою до земляків”. Про це «Новій Добі» розповіли в прес-службі партії.

Як повідомили в обласній парторганізації «Батьківщини», рішенням з’їзду партія 16 жовтня 2013 року висунула єдиним кандидатом по 194 округу минулорічного переможця Миколу Булатецького. На час реєстрації у ЦВК як кандидата у народні депутати України Валентин Кузьоменський вже був виключений з лав “Батьківщини” за те, що пішов проти рішення з’їзду партії про висунення єдиного кандидата. 5 листопада рішенням бюро обласної партійної організації Валентина Кузьоменського виключили з “Батьківщини”. Також його виключили і з фракції “Батьківщина” у Черкаській міській раді. Відтак, Кузьоменський немає ніякого права використовувати символіку ВО “Батьківщина” та зображення лідера партії Юлії Тимошенко.

Черкаська обласна організація “Батьківщина” вважає такі дії Валентина Кузьоменського провокацією і порушенням виборчого законодавства. Наразі готуються документи до окружної та центральної виборчих комісій про порушення кандидатом-самовисуванцем Закону України “Про вибори народних депутатів України” для зняття Кузьоменського з реєстрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x