Тальнівчанка вбила співмешканця й сама покликала міліцію

Тальнівчанка вбила співмешканця й сама покликала міліцію

На Тальнівщині працівники міліції затримали 41-річну жительку одного із сіл району, яка ударом ножа позбавила життя свого 38-річного співмешканця. Про це «Новій Добі» повідомили у СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Тальнівського РВ зателефонувала жінка, яка повідомила, що в дворі власного домоволодіння вона виявила труп свого співмешканця. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна группа.
На місці події вже працювали співробітники швидкої допомоги. Медики констатували загибель чоловіка та повідомили, що смерть настала внаслідок проникаючого поранення грудної клітки.
Під час огляду будинку працівники міліції побачили безлад на кухні, який вказував на бійку, А експерти-криміналісти знайшли під подушкою, на якій спала господиня, ніж зі слідами бурого кольору.
Працівники міліції вирішили поговорити із співмешканкою загиблого. Жінка помітно нервувала, намагалася чимшвидше завершити розмову. Розповіла, що з чоловіком жила мирно, однак нещодавно в них була незначна сварка. Під час з’ясування стосунків вона розгнівалася, гримнула дверима й пішла до себе в кімнату, а що було далі, не знає, виявила чоловіка вранці вже мертвим. Її поведінка насторожила правоохоронців, що спонукало працівників міліції знову повертатися до розмови з нею. Врешті-решт вона зізналася у скоєному.
Як з’ясувалося, вони пішли в гості до брата загиблого. Там випили, обговорили власні проблеми й повернулися додому, де на кухні продовжили застілля. Після кількох чарок між ними виник конфлікт. Чоловік звинуватив жінку у зраді, їхня суперечка переросла в бійку, під час якої потерпілий отримав поранення.
Жінка стверджує, що не хотіла вбивати співмешканця, однак за скоєне їй все одно прийдеться нести відповідальність.
Слідчим відділенням Тальнівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за фактом смерті чоловіка, а жінці загрожує позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x