Перебуваючи під слідством, вчинив ще один злочин

Перебуваючи під слідством, вчинив ще один злочин

За тілесні ушкодження, несумісні з життям, заподіяні 54-річному селянину, смілянин може потрапити до в’язниці на строк до 10 років. Про це «Новій Добі» повідомили у СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Про виявлення трупа міліції повідомив 45-річний житель одного із сіл Смілянського району.
Чоловік сказав, що прийшов провідати свого сусіда і приніс йому продукти харчування, натомість виявив його мертвим у власній оселі. Правоохоронці виявили тіло 54-річного господаря без ознак життя. Обстановка в будинку залишалась не порушеною та слідів боротьби не виявлено. Судово-медичний експерт встановив, що на тілі потерпілого маються численні переломи та інші не сумісні з життям травми.

Міліціонери опитували жителів села й перевіряли осіб, раніше судимих за скоєння аналогічних злочинів. Від випадкових свідків стало відомо, що за декілька днів до загибелі чоловіка бачили напідпитку з невідомими людьми. Приятелі влаштували пиятику в одному з місцевих будинків. В розмові з господаркою оселі стало відомо, що дійсно декілька днів тому до неї приходили її знайомі, в тому числі і потерпілий. Після вживання оковитої між двома гостями виникла сварка, яка переросла в бійку. Молодий чоловік, який руками і ногами бив потерпілого по різних частинах тіла, раніше вже неодноразово потрапляв в поле зору міліції. Ним виявився 17-річний непрацюючий, раніше судимий житель сусіднього села, який нині перебуває під слідством за скоєне ним раніше кримінальне правопорушення. Правоохоронці відразу прийняли рішення про його затримання.
Побачивши на подвір’ї людей у погонах хлопчина здивувався. Парубок підтвердив факт бійки. Охмелілий молодик так ввійшов в азарт, що не помітив, як від отриманих ударів його суперник впав на землю. Потім йому допомогли підвестися й провели до автобусної зупинки. Потерпілий сказав, що він дійде додому сам і вони його там залишили. Більше його ніхто не бачив і вдома не провідував. Про те, що останній помер, зловмисник дізнався вже від працівників міліції.
Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x