У Придніпровському ФАПі – новий електрокардіограф (портативний)

У Придніпровському ФАПі – новий електрокардіограф (портативний)

Такий подарунок вручив очільник області голові Придніпровської сільської ради Чорнобаївського району Ларисі Шелест. Завершуючи нараду з питань соціально-економічного розвитку регіону, на якій був присутній і власний кореспондент «Нової Доби», голова ОДА наголосив на важливості та необхідності якісного медичного обслуговування населення, особливо в сільській місцевості.

– Сподіваюся, відтепер ваша робота буде ще ефективнішою, діагнози – точніші, а пацієнти ще більше шануватимуть вашу нелегку роботу, – звернувся до місцевих медиків Сергій Тулуб.

Після цього він вручив працівникам закладу новий переносний електрокардіограф. Зручність апарату в тому, що він не займає багато місця, компактний та простий у використанні.

Разом з тим, голова облдержадміністрації дав розпорядження начальнику головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської обласної державної адміністрації Володимиру Брожику визначити, що потрібно зробити для того, щоб забезпечити такими апаратами всі сільські ФАПи області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x