Якщо ми переможемо на округах, то Янукович звільнить Тулуба, – Даценко

Якщо ми переможемо на округах, то Янукович звільнить Тулуба, – Даценко

Єдиний опозиційний кандидат на 197 окрузі Леонід Даценко заявив, що у разі перемоги його та Миколи Булатецького на виборах 15 грудня Янукович звільнить голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Про це повідомляє Цензор.НЕТ

Губернатор Черкаської області Сергій Тулуб ще в 2012 році намагався зайти на округ, по якому балотувався опозиціонер Даценко. За словами останнього, Тулуб проводив соціологічні опитування і зустрічі з виборцями.
– Я викликав Сергія Борисовича на поєдинок в округ, ‭ бо це теж сильний подразник для виборців, ‭ ‬ які, ‭ мабуть, 90 % ‭ прийшли щоб тільки проголосувати проти Тулуба, ‭ так як він вже зі своєю донецької бригадою , ‭ мені здається, ‭ так дістав черкащан, що вони з радістю відправили б його в політичне небуття, так як ми вже зробили це з Богданом Губським. ‭ ‬ Думаю, ‭ якщо ми з Булатецьким переможемо на цих двох проблемних округах, ‭ то через день-два президент звільнить Тулуба і ми дійсно виконаємо одну із завдань опозиції щодо звільнення Черкаської області від донецької бригади на чолі з Героєм України Тулубом, – заявив Даценко.

Водночас, за його версією, Партія регіонів відмовилася офіційно висувати кандидата на 197 окрузі через те, що злякалася відповідальності перед людьми.
– Вони повинні були б йти і виступати від імені Партії регіонів, а у нас на Черкащині за цей період, окрім знищення і створення «общака» ‬ Тулуба, нічого позитивного люди не побачили, – зазначив опозиціонер.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x