Жителям Черкас відшкодовано майже 4 млн гривень зарплатні

Жителям Черкас відшкодовано  майже 4 млн гривень зарплатні

Протягом 2013 року прокуратура міста прийняла 17 постанов про проведення перевірок у сфері дотримання законодавства щодо виплати заробітної плати, розпочато 7 кримінальних проваджень, 4 з них надіслано до суду. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба відомства.

Прокурор міста Черкаси Олександр Маслюк говорить, що на адресу керівників підприємств, що мають борги перед своїми працівниками, а також виконувача обов’язків міського голови Черкас неодноразово вносились подання про усунення порушень із виплати зарплати. За результатами розгляду 28 прокурорських подань відшкодовано 3 млн. 850 тис. грн. Поновлено права 852 громадян на оплату праці.
Крім того, протягом року задоволено 106 заяв громадян у сфері невиплати заробітної плати на загальну суму 365 тисяч гривень. У 2013 році на користь громадян реально стягнуто 608 тисяч гривень за прокурорськими позовами, які суди задовольнили цього і минулого року.
На сьогодні загальна заборгованість із заробітної плати на економічно активних підприємствах, піднаглядних прокуратурі міста Черкаси, залишається понад півтора мільйона гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x