Черкаські школярі – найспортивніші в області

Черкаські школярі – найспортивніші в області

5 ювілейна обласна інтеграційно-інклюзивна спартакіада «Рівний серед рівних» пройшла днями у спортивному комплексі Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Найкращі результати вдалось показати учням Черкаської міської гімназії №9. про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Цього року в змаганнях взяло участь 38 команд, які виборювали перемогу у 5 номінаціях. Крім медалей та кубків, переможці отримали дитячі спортивні костюми із національною символікою від голови фракції Партії Регіонів у Черкаській міській раді Ігоря Мельникова.

– Важливо, що такі заходи об’єднують дітей з різними (повними та обмеженими) можливостями, із різних шкіл та різних куточків області, – констатував, виступаючи на урочистому закритті спартакіади, Ігор Мельников. – Важливо, що вони допомагають популяризувати масовий спорт і виховувати сильну і здорову націю. Важливо, що діти отримують яскравий приклад альтернативи сумнівним розвагам вулиці і комп’ютерним іграм. А найважливіше – такі заходи сприяють вихованню у дітей суто спортивних рис характеру, які надалі знадобляться їм у житті: прагнення до першості, дисципліна, взаємопідтримка та почуття відповідальності – головні якості справжнього лідера і справжньої людини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x