Даценко закликав давати по пиці тим, хто скуповує голоси

Даценко закликав давати по пиці тим, хто скуповує голоси

Єдиний кандидат від опозиції по 197-му виборчому округу Леонід Даценко під час прес-конференції, на якій був присутній і власний кореспондент «Нової Доби» наголосив на тому, що підкуп виборців – це злочин, якому виборці повинні давати найжорсткішу відсіч.

– Підкуп виборців, згідно з нашим українським законодавством є злочином, – нагадав Леонід Михайлович. – І чим цей злочин відрізняється від решти? Якщо на вулиці хтось підійде до вашої доньки чи матері і почне бити їх по обличчю, почне гвалтувати. Як би ви тоді діяли? Ви б підійшли і давали б здачу. Причому, давали б дуже сильно. Били б по пиці. Може, б ще щось використовували. Тому і я закликаю давати здачу тим, хто купує, хто здійснює це правопорушення. Цей злочин роблять свідомо. Значить, треба свідомо дати достойну відсіч. Бити і по пиці, і не тільки.

Натомість завжди радикально налаштований колега Даценка Микола Булатецький цього разу був більш поступливим. Він знову порадив виборцям гроші брати, але голосувати так, як підказує серце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x