Межиріцька «Артанія» завоювала срібло

Межиріцька «Артанія» завоювала срібло

Нагородження срібних призерів першості Черкаської області з футболу в 2013 році – футбольного клубу «Артанія» села Межиріча – відбулося цими днями в Каневі.

Із привітанням від імені голови райдержадміністрації Олександра Павлова до гравців звернулася заступник голови райдержадміністрації Галина Москаленко, яка, насамперед, поздоровила всіх членів ФК «Артанія» та щиро подякувала за підтримку спортивної молоді президентові клубу Станіславові Луценку. Йому та головному тренерові Михайлові Шармару вона вручила годинники від райдержадміністрації.
– Ми вдячні вам, юним футболістам, за те, що продовжуєте підносити авторитет Канівщини. Переконані, що ваші спортивні здобутки будуть тільки примножуватись і стануть вагомим подарунком для жителів району до ювілейних дат, які ми відзначатимемо вже наступного року – 200-річчя з дня народження нашого славетного земляка Т.Г. Шевченка та 60-річчя утворення Черкаської області, – зазначила Галина Москаленко.
З привітанням виступив голова районної ради Михайло Бала, який висловив сподівання, що наступного року «артанівці» стануть абсолютними переможцями області. Він також подякував керівництву клубу за небайдужість до фізичного розвитку молоді.
– Тому, що ви зробили для Канівського району, важко скласти ціну, – зауважив Михайло Андрійович. – Адже про нас заговорила область.
Зі словами вітань до ФК «Артанія» також звернувся заступник голови Федерації футболу Черкаської області Олександр Григор’єв. Він відзначив, що нині утримання висококласної футбольної команди для району є недешевим задоволенням, й існування її можливе лише за умови залучення спонсорських коштів.
Загалом, слід відзначити, що перемоги ФК «Артанія» не були б можливими без необхідної матеріальної бази та спонсорської підтримки президента команди Станіслава Луценка. Він опікується командою уже більше двох років. За цей короткий термін команді вдалося успішно заявити про себе як про сильного суперника на футбольному просторі області.
Усі гравці ФК «Артанія», а також головний тренер команди Михайло Шрамар і президент футбольного клубу Станіслав Луценко були нагороджені грамотами й срібними медалями. А святковий захід продовжився концертом.
Коментуючи подію, президент ФК «Артанія» Станіслав Луценко сказав:
– Ми повинні мати здорову сильну націю. На цьому неодноразово наголошував і Президент України Віктор Янукович. Я створив команду, аби залучити дітей до активного способу життя. Дбаючи про цікаве, спортивне дозвілля, ми тим самим вирощуємо фізично розвинуту націю.
Ілона Буц, газета «Дніпрова зірка»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x